Класация: Най-големите сребролюбци сред зодиите!

А кои са най-щедрите в зодиака?
Обновена: 4 фев 2018 22:07 | 4 фев 2018 21:32, Екип на Tialoto.bg
14
Класация: Най-големите сребролюбци сред зодиите!
Източник: Pexels.com

Астролозите правят най-различни класации, този път ще насочим вашето внимание към парите. Кои са най-големите сребролюбци, кои са най-щедрите - вижте класацията, подготвена сп. Elle.

12 място - Стрелец

Стрелецът има късмет с парите и парите със Стрелеца, защото представителите на този знак често са много щедри. Трудно можете да им спрете или намалите желанието да помагат на някого. Широката душа на Стрелеца отговаря на неговите "широки пръсти" и често тази душа изглежда незаинтересована от парите. Изглежда, защото, помагайки, Стрелец получава в замяна благодарност и чест. Това е, от което той се нуждае. И като допълнение - обича да демонстрира своята доброта в очите на околните.

11 място - Водолей

За разлика от Стрелеца, Водолеят инвестира парите в полезни неща, без да се замисля. Той изпитва истинска радост, когато хвърля пари, за да помага на други. Има няколко проблема. Първо, Водолеят губи разсъдъка си понякога и трудно може да се спре да пилее парите. На второ място, неговата щедрост често е използвана от хората.

10 място - Лъв

Лъвовете обичат да изпъкват не само физически, но и финансово. Тяхната щедрост е селективна и засяга само най-близкия му кръг, в очите на останалите той изглежда алчен. За да получите нещо от него има само едно условие - да сте в обкръжението му.

9 място - Овен

Той инвестира от сърце, но с ум. Може да създава впечатление, че е прекомерно щедър, но не е така. Овенът е щедър, но точно до степента, в която е полезно и подходящо.

8 място - Везни

Да се разделим с пари? Лесно е, би отговорил представител на този знак. Но има една малка подробност - трябва да са чужди. От родители, приятели, спонсори - няма значение. Но пък те са царе да ги инвестират по правилен начин и трудно биха излъгани.

На кое място се нареждат останалите зодии вижте на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дева овен стрелец и риби са най подмолни и изсмукват паричките на останалите без те да се усетят.
12
3
 
4
 
! Отговори
ТОТО преди 6 години
Овен и щедър?!Най-големите егоисти-използвачи, заедно с Лъвовете.Правят се на много ларж, но само за дребни суми, иначе се възползват от всички около тях, особено от най-близките си.Овен заем не връща, оправдава се с разсеяност, и се надява да ти стане неудобно да си искаш парите.Ще те накарат да се чувстваш ***, че изобщо си за 100-200 лева, а не му ги подариш.Вечните онеправдани "жертви"-манипулатори.
11
3
 
2
 
! Отговори
! преди 6 години
аз съм стрелец, жена ми коза - представяте ли си! а детето едно скорпионче!
10
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъвиците с а най големите сребролюбци в зодияка. Няма по стиснати от тях.
9
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Водолеи-използвачиТи каква зодия си?
8
2
 
2
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 6 години
Затова съм богат и мога всичко да си позволя за разлика от оня клош дето живее в кашона си под моста Харбър Бридж дето кара 9 годишната тойота и шест годишния часовник Найк Торк
7
0
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Зодия "Чичо Скруч" е най- най- алчната...
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Познавам заможен Козирог,който помага на доста хора и от бедни не иска да му връщат парите.Известни са ми 4-5 случая за последните три години, когато е постъпвал така, сумите са били от 150 до 300 лв.Знае се, че някои от роднините му се опитват да го използват, но и на тях помага в разумни граници.Освен ако това се счита за стиснатост.Гледам, че в първия коментар обаче са на друго мнение. Изглежда, че във всяка зодия има изключения, но в повечето случаи хората от една зодия си приличат по нрав
5
4
 
20
 
! Отговори
Водолеи-използвачи преди 6 години
Колежка имаше гадже Водолей половин година.По 2-3 пъти седмично вечерял у тях. Все повтарял, че му е приятно да прекарва времето, като гостува в дома й.Ходили няколко пъти на кино по нейна инициатива, тя купувала билетите.Веднъж настояла да се разходят, той поискал да седнат в сладкарница на сладолед и я питал има ли пари, че бил пред заплата, тя платила. Накрая й поискал заем, после скъсал с нея, обвинявайки я, че иска "да го върже" като му "мрънка" да излизат сред хора.Парите до днес не връща
4
3
 
22
 
! Отговори
scbg преди 6 години
Зодия "без пари" в която попадат над 90 % от българите, кое място заемат?
3
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може ли да престанете с тези безсмислени статии ? Пускате по 4-5 статии за зодиакалните знаци на ден. То бива бива ама писва. Все едно да пусна новините по някоя национална телевизия - всеки ден Истанбулската конвенция - 3ти пол и не знам си още какво, сякаш това е проблем номер 1 на България.
2
3
 
21
 
! Отговори
Исторически Доказано преди 6 години
Зодия "Висш Комунист" е най- алчната от всички.
1
4
 
7
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Напълно вярно е .....аз съм водолей баща ми е козирог .....едно към едно с написаното .